A gyantázás

A gyantázás egy elszeparált külön helyiségben történik, ha esetleg munka után érkeznél, biztosítok az intimgyantához egyszer használatos bugyit, törlőkendőt is.

A patronos gyanták nem felelnek meg a kényes területek szőrtelenítésére, hiszen könnyen okoz hámsérülést bevérzést, szőr bőr alá törését ezért nem is esik szó róla.

A gyantázáshoz kizárólag a természetes anyagokból készült cukorpasztát használom, vagy egy kímélő rugalmas intimgyantát, melyek előnye a…

  • Hosszú a szőrtelen időszak: A szőrszálak eltávolításánál olyan technikát alkalmazok, ahol a szőrszálak nem törnek be, nem szakadnak el, a szőrszálak a hajhagymával együtt kerülnek eltávolításra, így hosszabb a szőrtelen időszak akár 6-8 hét! Ez az eljárás már átmenet a tartós és az ideiglenes szőrtelenítés között, mert a rendszeresen ily módon eltávolított szőrzet idővel ritkul, kikopik a szálak vékonyodnak.
  • Bőrvédelem: A gyanták nem tapadnak a bőrhöz így nem is okoznak semmifajta hámsérülést, a cukorgyanta esetében a cukor bediffundál a bőrbe, így rendkívül selymes puha bőrt eredményez.
  • Szőr benövések nélkül: A speciális technika következtében nem sérül a szőrtüsző, így kizárt a csúnya és fájdalmas szőrtüszőgyulladás!
  • Kevesebb fájdalom: A gyantázás során a bőr nem sérül - a gyanta nem tapad hozzá - ezért a fájdalom a szőr eltávolítására korlátozódik, mely tovább csökkenthető különböző technikákkal. Így a fájdalomérzet jelentősen kisebb!Nincs fájdalmas hónalj gyantázás után.
  • Allergiamentes: A gyanták allergiát nem okoznak, de aki esetleg gyantaallergiás a cukorpaszta megoldást jelenthet, hiszen összetevői között csak a cukor és a víz szerepel.
  • Kellemes hőmérséklet: A gyantákat kellemes testhőmérsékleten használom, így elmarad az égető kellemetlen érzet.
  • Higiénia: A gyanták egyszer használatosak. A gyantázást fertőtelítés előzi meg, az eszközöket rendszeresen cserélem!
  • Nincs piros csík: Például bajusz tájékán nem utolsó szempont, hogy a gyantázás után utcára lehet rögtön menni piros bajuszcsík nélkül!
  • A rövidebb akár borotvált szálak is gyantázhatóak.

A gyantázás után utóápoláshoz egy egyedi keveréket alkalmazok a bőr és a kis mikro sérülések, minél előbbi gyógyítására, nyugtatására, mely egyben fertőtlenít, hűsít is!

A hónalj területére, bajuszra, arcszőrzet esetén és a kargyantához is ezeket a gyantákat ajánlom. A láb szőrzet esetében, amennyiben nem hajlamos a szőr benövésre antiallergén rugalmas patronos gyantát is használok.